Corbion open op Dag van de Chemie

6 september 2018 om 11:23 lokaal

GORINCHEM Tijdens de Dag van de Chemie, zaterdag 6 oktober, opent Corbion haar poorten voor belangstellenden. Medewerkers van het bedrijf houden rondleidingen om bezoekers te laten zien wat er zich afspeelt achter de historische muren van de fabriek aan de Arkelsedijk 46 te Gorinchem.

Corbion is de wereldwijde marktleider op het gebied van melkzuur en melkzuurderivaten en een vooraanstaand leverancier van emulgatoren, functionele enzymenmixen, mineralen, vitamines en uit algen gewonnen ingrediënten. Wij ontwikkelen duurzame oplossingen om de kwaliteit van leven te verbeteren voor mensen nu èn in de toekomst.

De ingrediënten die Corbion produceert worden gebruikt in heel veel verschillende consumentenproducten, variërend van voeding en elektronica, tot aan medische applicaties en bioplastic. Corbion licht tijdens de Dag van de Chemie graag een tipje van de sluier op. Ook kunnen de bezoekers zien hoe de producten van Corbion op natuurlijke wijze worden geproduceerd.

De rondleiding duurt ongeveer 2 uur en wordt te voet afgelegd. Derhalve is deze niet geschikt voor personen die slecht ter been of van een rolstoel afhankelijk zijn. Elk kwartier start een rondleiding; de 1e rondleiding start om 09.00 uur en de laatste rondleiding start om 11.00 uur.

Belangstellenden dienen zich voor de Dag van de Chemie bij Corbion vooraf te registreren. Aanmelden kan per email, via opendagcorbion@corbion.com. Dit kan tot woensdag 19 september. Zonder vooraanmelding is toegang helaas niet mogelijk.

De minimum leeftijd van de bezoekers is 12 jaar. Legitimatie is verplicht. Registratie gaat op volgorde van binnenkomst. Deelnemers ontvangen een bevestiging van de registratie met het aanvangstijdstip van de rondleiding.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie