Jan Verspuij overhandigt een plaquette aan Harro van Heukelum
Jan Verspuij overhandigt een plaquette aan Harro van Heukelum Charlotte Scholtens

Vrijwilliger ChristenUnie ontvangt onderscheiding voor 25 jaar inzet.

12 oktober 2018 om 15:37 lokaal Deel je nieuws

Tijdens de algemene ledenvergadering van de ChristenUnie Gorinchem heeft  Harro van Heukelum een onderscheiding voor bewezen diensten ontvangen uit handen van Jan Verspuij, de afgevaardigde van het Provinciaal bestuur van de ChristenUnie. Harro kreeg deze blijk van waardering en erkenning voor zijn bijna 25 jarige inzet voor de lokale Unie, als lid van het bestuur, campagneteams en als verkiezingsprogrammaschrijver, politiek secretaris, fractieassistent en fractiesecretaris. Hij heeft vanaf 1994 deze verschillende taken op zich genomen en heeft al die jaren bijbelgefundeerde politiek willen bedrijven. Door zijn nuchtere kijk en vriendelijke aard zocht hij altijd naar verbinding en oplossingen die goed zijn voor Gorinchem en haar inwoners.

‘Vrijwilligers zijn het cement van de samenleving en Harro is een voorbeeld van een samenbinder van uitzonderlijke kwaliteit’

Naast de heer Verspuij spraken ook de voorzitter van de ChristenUnie Gorinchem, de fractievoorzitter en de afgevaardigden van de SGP Gorinchem lovende woorden over de inzet en goede jaren van samenwerking. 

advertentie
advertentie