Afbeelding
Peeriscoop

Nieuwe seizoensbrochure theater Peeriscoop

31 mei 2019 om 16:36 lokaal

GORINCHEM Het is ieder jaar een spannend moment als de brochure van het nieuwe seizoen uitkomt. Maar dit jaar is het extra spannend: Voor de eerste keer worden er namelijk 7.500 extra exemplaren huis aan huis verspreid in de binnenstad en buitenwijken van Gorinchem.

Theater Peeriscoop heeft voor de verspreiding van de nieuwe brochure contact gezocht met de Gorkumse Fietskoerier. Eigenaar Marcel Herrewijn is een vaste bezoeker van het theater, dus de keuze was eigenlijk logisch. Zeker ook gezien het feit dat duurzaamheid bij Theater Peeriscoop hoog in het vaandel staat.

,,We zijn heel benieuwd hoe er door Gorkum gereageerd gaat worden. We hebben een afwisselend programma samengesteld, waar voor ieder wat wils is. Van "veteraan" Viggo Waas tot debutant Algaith Alsamuraii, van klassiek (ligconcert van Jeroen van Veen) tot Jazz (Jeroen Zijlstra)", aldus een woordvoerder van Peeriscoop. En op speciaal verzoek speelt Fred Delfgaauw op 7 november nog één keer zijn Paradijsvogels tijdens de Theaterverwenmiddag.

Gorcumers met een Nee – Nee sticker zullen het nieuwe programmaboekje niet in de bus krijgen. Zij kunnen een boekje ophalen bij het theater of een mailtje sturen naar info@peeriscoop.nl. Natuurlijk is het programma ook online te zien op www.peeriscoop.nl en daar kunnen ook de kaartjes worden besteld. Telefonisch bestellen kan via 0183-690022.

advertentie
advertentie