Melanie Visscher is aangetrokken om het doel te gaan verdedigen van de vrouwen van ZVG / Cagemax.
Melanie Visscher is aangetrokken om het doel te gaan verdedigen van de vrouwen van ZVG / Cagemax. www.zvgorkum.nl

Eredivisie vrouwen zaalvoetbal in Oosterbliek

17 juli 2019 om 17:46 lokaal

GORINCHEM ZVG/Cagemax dames spelen komend seizoen alle thuiswedstrijden op de vrijdagavond in sporthal Oosterbliek in Oost.

door Egbert Egberts 

De dames van ZVG/Cagemax gaan uitkomen op het hoogste niveau van Nederland. Afgelopen seizoen werden de dames overtuigend kampioen in de Hoofdklasse en promoveerden daardoor naar de Eredivisie. De dames starten de competitie op vrijdag 13 september met een verre uitwedstrijd in Groningen tegen G.S.F.V. Drs. Vijfje. Bijna alle uitwedstrijden vinden plaats op locaties die niet echt om de hoek liggen. Maar dit werd van tevoren verwacht door de organisatie binnen de club. En de dames zijn er klaar voor.

Melanie Visscher is de meest in het oog springende versterking voor het komende seizoen voor ZVG/Cagemax dames. De 18-jarige talentvolle keepster uit Zutphen komt over van eredivisionist Futsal Apeldoorn. De ambitieuze Melanie kijkt uit naar volgend seizoen. Ze heeft net als ZVG/Cagemax veel doelen voor ogen en hoopt zich verder te ontwikkelen als keepster. Ze gaat de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Hannah van den Heuvel. 

Volledige indeling Eredivisie

G.S.F.V. Drs. Vijfje/Groningen 
TPP-Rotterdam 
A.S. Exstudiantes Zwolle / Cycloon
Drachtster Boys/HR Piping 
Team Alkmaar/Sportstars 
KTP Nieuw Roden
Reiger Boys/Woest
Os Lusitanos/Amsterdam
ZVG/Cagemax
ZVV Den Haag

Sponsors

De zaalvoetbalsters zien hun deelname in de Eredivisie graag ondersteund worden door betrokken ondernemers uit Gorinchem en omstreken. Wie daaraan mee wil werken kan contact opnemen met de sponsorcommissie van de club via de website www.zvgorkum.nl.

advertentie
advertentie