Afsluiting winterconcerten Jazzhall '72

18 maart 2018 om 12:20 lokaal

GORINCHEM Europa's meest gevraagde pianist Harry Kanters sluit op zondag 25 maart met zijn trio bij de Gorinchemse jazzclub JazzHall'72 de winterconcerten af. Het concert wordt van 11:30 uur tot 14:00 uur gehouden bij PoGo aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem.

Naast zijn trio brengt hij een tweetal internationale, Franse toppers mee; de saxofonist Michel Pastre is een beroemdheid binnen de Franse jazzscene en een van de beste vertegenwoordigers van de swing en mainstream traditie, in lijn van Coleman Hawkins en Lester Young. De pas 26-jarige Malo Mazurié, speelt als Bix Beiderbecke-fan al sinds zijn tiende op podia met New Orleans-bands en toert regelmatig door Japan, Korea, de VS, Afrika, Canada en heel Europa met toonaangevende jazzmuzikanten.

Het trio bestaat naast leider Kanters, uit de Belg Karel Algoed; speelde als bassist bij de gerenommeerde Cotton City Jazz Band en was lid van de Sammy Rimmington Band en de eveneens Belgische drummer Frederik Vandenberghe zou het liefst elke dag New Orleans-jazz spelen. Vanwege zijn 'drive' is Frederik als freelancer in veel formaties te horen is.

Kaarten vanaf 11:00 aan de zaal verkrijgbaar. Entrée € 11,=/ JH.donateurs € 8,50/CJP-houders € 5,00.

advertentie
advertentie