Theatergroep Manteau
Theatergroep Manteau M. de Valk

Theatergroep Manteau speelt Shrek voor twee keer uitverkochte Vijf Zinnen.  

23 april 2018 om 11:01 lokaal Deel je nieuws

Theatergroep Manteau heeft dit weekend De Vijfzinnen op zijn klopt laten staan met de hitmusical Shrek. Met een 25 koppige cast en evenzoveel vrijwilligers voor de grime, kleding, decor en catering zorgde ze voor een spetterende show die het professionele niveau van deze theatergroep liet zien.

Na 7 maanden intensief repeteren onderleiding van regisseur Sharon Slachter en musicus Michel de Valk werd de voorstelling 3 keer gespeeld voor een enthousiast publiek van ouders, kinderen en vele belangstellende.

Het verhaal van de groene oger Shrek Romers die samen met Ezel Melan Weber op weg gaan om prinses Fiona Nathalie Dienders te bevrijden van Dracula Koen Ruis en zo zijn moeras terug krijgt van Heer Farquaad Niels Groffen zorgt voor mooie en ontroerende momenten in de voorstelling.

De zangkwaliteit spatte van de hoofdrolspelers af net als bij de gehele cast met als klapper ‘Hang de vlag maar uit’. Ook met de dans stukken liet Manteau zien wat ze in huis hebben. Regisseur Sharon Slachter ontzag de cast niet en liet ze met veel overtuiging zelfs tappen.

Gorinchem kan trots zijn op een Musicalgroep als Manteau die elk jaar weer weet te verrassen met steeds professioneler voorstellingen.

Volgend jaar staat de musical Hairspray op het programma. De audities daarvoor zijn op 13 en 20 juni 2018. Je kunt je hiervoor opgeven via: info@musicalhairspray.nl Als je alleen wilt komen zingen en niet op het toneel wilt staan kan dat ook. Komend jaar zal er ook een apart ensemble gevormd worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie