Traveltroef wéér in top 3 populairste reisbureaus van Nederland

9 mei 2018 om 07:34 lokaal

GORINCHEM Na een uitgebreide stemronde vond onlangs de feestelijke Zoover Awards uitreiking plaats. Dit keer in hotel Arena in Amsterdam. Tijdens de uitreiking werd bekend welke reisorganisaties er met de felbegeerde Zoover Award naar huis mochten.


De awards zijn een erkenning van de Nederlandse vakantieganger die afgelopen periode kon stemmen op zijn favoriete reisorganisatie.

Zowel kleine als grote aanbieders maakten kans op een Zoover Award. Er werd onder andere gekeken naar het aantal stemmen en het waarderingscijfer gebaseerd op
prijs/kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en aanbevelingsscore. Er was een minimum van 250 stemmen nodig om überhaupt kans te maken op een award.

Na een spannende opbouw werd Traveltroef uiteindelijk verkozen tot derde beste reisbureau van Nederland. Het is de vierde keer dat Traveltroef zich tot de beste reisbureaus van ons land mag noemen.
Het reisbureau, gevestigd aan de Arkelstraat in Gorinchem, is zowel online als offline georiënteerd. Het beste reisbureau blijf je door te innoveren en in te spelen op de
laatste ontwikkelingen, maar ook de persoonlijke service, professionaliteit en kennis van het vak zijn van grote waarde.

advertentie
advertentie