Stadswandeling/kunstdialoog door de Haarwijk
Stadswandeling/kunstdialoog door de Haarwijk Ilhan Tekir

Stadswandeling met Kunstdialoog door de Bovenstad

4 juli 2021 om 14:47 Lokaal Deel je nieuws

Als alternatief voor de fysieke bijeenkomsten in een zaal of buurthuis met mooie gesprekken over kunst en alles wat dat losmaakt gaan we vanaf juni 2021 weer wandelen door de wijken van Gorinchem.

Wandel ook mee met de Kunstdialoog door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Soms door een deel van de oude vesting, andere keren door een van de nieuwere delen.

Samen kijken en praten we over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger.

Op woensdag 14 juli 2021 van 10.00 tot 11.30 is de vierde keer dit jaar dat we weer op deze manier elkaar gaan ontmoeten. De wandeling gaat door de Bovenstad. We starten met een kopje koffie bij de Mall, Burgstraat 21 in Gorinchem. De wandeling zelf duurt ongeveer een uur.

Voor aanmelden en meer informatie over de stadswandeling gecombineerd met de Kunstdialoog bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl)  Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl 

Er kunnen maximaal 10 personen meewandelen, dus geef u snel op.

Atelier Gorinchem organiseert  sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@ateliergorinchem.nl. Meestal zijn de bijeenkomsten in de even weken op woensdagochtend van 10.00 /11.30.

Er is een maximale groepsgrootte, daarom graag aanmelden.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige Kunstdialogen? Stuur dan een berichtje.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Marleen van Zwienen

0655962895

info@ateliergorinchem.nl

www.ateliergorinchem.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie