HB-café op woensdagavond 6 april 2022
HB-café op woensdagavond 6 april 2022 Sabine Hessels

HoogbegaafdenCafé (HB-café)

23 maart 2022 om 20:44 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Woensdagavond 6 april komt Sabine Hessels naar de LimonadeBrigade om ouders/verzorgers van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten.

Als ouder van een hoogbegaafd kind is het vaak een enorme zoektocht: Hoe ga je om met de herkenning en erkenning? Met het beeld dat veel mensen van hoogbegaafdheid hebben en de uitdagingen die erbij komen kijken? Het kan heel helpend zijn om andere ouders te spreken en te horen; hun verhaal, je eigen verhaal en de uitdagingen die elke ouder en elk hoogbegaafd kind tegenkomen.

Sabine, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, is ervaringsdeskundige en weet daarom als geen ander hoe enorm waardevol het kan zijn om ouders te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten. Zij nodigt jullie daarom bij de LimonadeBrigade uit om jullie verhaal te delen, te luisteren naar de ervaringen van anderen, om vragen te stellen of gewoon een kopje koffie of thee te drinken. Geheel vrijblijvend luisteren of vertellen. Aangezien de coronamaatregelen verder zijn versoepeld, kan en mág het nu ook eindelijk weer.

Het HB-café vindt plaats op woensdag 6 april in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Vanaf 19:30 zijn ouders welkom en het HB-café begint om 20:00 uur. Koffie en thee staan voor jullie klaar! Toegang is gratis. Meer informatie over het programma vind je op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

Wil je voorafgaand aan het HB-café alvast iets vragen over hoogbegaafdheid of over deze informatieve avond? Dan kun je Sabine per e-mail bereiken op awhessels@live.nl.

advertentie
advertentie