Spelen met kleur
Spelen met kleur Pixabay.com

Spelen met kleur in het MamaCafé

3 april 2022 om 21:40 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Vrijdag 8 april is de consulente van de Bibliotheek AanZet in het MamaCafé om voor te lezen en aansluitend inspirerende activiteiten aan te bieden rondom het thema ‘kleur’ passend bij de leeftijd van je kleintje.

Deze ochtend geeft kleur aan je dag! De consulente van de bibliotheek leest voor uit het boek ‘Baby ziet bloemen’ van auteur Hervé Tullet. Ontdek in het MamaCafé samen met je kindje hoe een boek tot leven kan komen. We maken fleurige creaties met de lekkerste verf en spelen met kleurige vormen.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend 8 april samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé vindt plaats op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie