Babyspa
Babyspa Pixabay.com

Eigenaresse Privé Baby Spa Sana komt langs in het MamaCafé op 6 mei

25 april 2022 om 21:48 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Vrijdag 6 mei is Sharon Resseler van Baby Spa Sana uit Culemborg aanwezig in het MamaCafé. Van 10:00 tot 12:00 uur komt zij jullie van alles over haar baby spa vertellen, laten zien en ervaren.

In 2020 is Sharon haar eigen privé Baby Spa Sana gestart om meer te kunnen betekenen voor baby’s en hun ouders. Bij Baby Spa Sana kom je heerlijk tot rust samen met jouw baby. Alle sessies zijn privé, persoonlijk en op maat. Floaten/hydrotherapie – ofwel bewegen in warm water – is heerlijk ontspannend voor je kleintje en heeft veel voordelen. Wist je dat er verschillende floatsessies geschikt zijn voor baby’s vanaf twee weken tot ongeveer 1 jaar oud?

Deze ochtend is Sharon in het MamaCafé om jullie van alles te vertellen over wat een baby spa inhoudt, welke drijfmiddelen er zijn en hoe zo’n sessie er uitziet. Ook neemt zij allerlei spulletjes mee zodat jullie zelf kunnen zien en ervaren hoe fijn een sessie in de baby spa kan zijn. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar het MamaCafé of kijk voor meer informatie op  https://babyspasana.nl/.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je natuurlijk ook altijd je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie