Wijkcentrum Rozenobel vernieuwt

18 september 2020 om 17:50 Maatschappelijk

GORINCHEM Stichting Rozenobel ontvangt van verschillende fondsen bijdragen om de inrichting van het wijkcentrum te moderniseren. Het betreft €12.500 van het Oranje Fond en bijdragen van Stichting Fonds Ontwikkeling Wonen & Welzijn en het Rivierenlandfonds.

Sinds een half jaar is het oude Dienstencentrum de Rozenobel (Dukatenplein 2, Gorinchem) omgedoopt tot Wijkcentrum Rozenobel. De Rozenobel is het centrale ontmoetingspunt in de Gorinchemse Haarwijk. Het is de plek waar activiteiten voor verschillende doelgroepen uit de wijk en de stad als geheel plaatsvinden, en een platform voor eigen initiatieven. Meedoen, met elkaar en met respect is ons motto. Hier kun je andere mensen uit je wijk ontmoeten, samen dingen ondernemen, en is er de ruimte om eigen activiteiten op te zetten. Een plek waar iedereen welkom is, met ruimte voor verschillen.

Het bestuur van de Stichting Rozenobel heeft in samenwerking met de beheerders en meedenkers een projectplan opgesteld om de gehele inrichting van het Wijkcentrum te vernieuwen.

Door de verschillende fondsen kunnen de plannen binnen afzienbare tijd gerealiseerd worden en zal het gebouw een frisse, stoere en moderne uitstraling krijgen. In de toekomst zal het Wijkcentrum een uitnodigende en centrale ontmoetingsplaats zijn voor de inwoners van de Haarwijk en daarbuiten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie