Afbeelding
The Mall Gorinchem

Donaties vuurwerk budget al ruim 4.000 euro

22 december 2020 om 14:08 Maatschappelijk

GORINCHEM Om de kosten van alle inzet voor jongeren in 2020 te dekken, is The Mall Gorinchem sinds twee weken gestart met een knalactie. Ze vragen hulp en dagen mensen uit om hun vuurwerk budget te doneren, zodat zij voor de jongeren kunnen blijven knallen. Inmiddels staat de teller op €4.645.

,,Dit is echt een mooie start”, zegt penningmeester Tim Vernhout. ,,Door deze bijdragen is ons tekort nu al teruggebracht naar minder dan €37.000. We zijn goed op weg en hopen op een mooie eindsprint van de knalactie.”

,,We ontvangen veel positieve reacties”, glimlacht teamleider Nick Dees. ,,Ook in de omschrijving van de gift zetten donateurs soms korte berichtjes zoals ‘Gezegend 2021’, ‘Zet hem op’ en ‘Knallen voor de jongeren’.”

Ondanks de lockdown en het vuurwerkverbod kunnen jongeren van 10 t/m 16 jaar het jaar toch knallend afsluiten. De locatie van de voetbalactiviteit op oudejaarsdag is verplaatst naar de buitenvelden van GVV Unitas.

Donaties kunnen worden overgemaakt naar NL37 RABO 0153 4212 82 t.n.v. Youth for Christ Gorinchem. Info: www.themallgorinchem.nl/knalactie.

advertentie
advertentie