Afbeelding
Stichting Samen Een Gorinchem

Stichting Samen Een Gorinchem ontvangt persoonlijke cheque

9 januari 2021 om 07:32 Maatschappelijk

GORINCHEM Stichting Samen Een Gorinchem heeft de persoonlijke cheque van 500 euro in ontvangst genomen van Angelique Muijsson.
Alle medewerkers van Rabobank Lek en Merwede hebben een persoonlijke cheque gekregen van 500 euro die zij mochten schenken aan een maatschappelijk doel. Angelique was al een tijd op zoek naar een Stichting die zich inzet voor de mensen die het iets minder hebben. En zich dan vooral richten op kleding en speelgoed. Vorig jaar heeft ze contact gezocht met Vicky en gezien dat zij een belangrijke rol vervullen in de Gorcumse samenleving. Het mes snijdt hier aan twee kanten, enerzijds tegen de “verspilling” van spullen, geef nette spullen en kleding een tweede ronde en anderzijds kunnen de aangesloten gezinnen hiermee blij gemaakt worden. ,,Dit is een understatement, want het is eigenlijk noodzakelijk. Dus het moet je een goed gevoel geven als je weet dat je kinderen en ouders laat stralen door jouw gift."

,,Het is fantastisch om te zien dat er initiatieven ontstaan." Angelique had een oproepje geplaatst onder haar collega’s en nam kleding mee. Bij ‘t Gelagh kan zaterdag 9 januari van 12.00-17.00 ook winterkleding ingeleverd worden.
,,Eigenlijk hebben we een constante aanvoer van kleding nodig, omdat kinderen uit kleding groeien. Dus blijf aan ons denken als je je kast opruimt of als jouw kinderen uit hun kleding gegroeid zijn."

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie