Afbeelding
Pexels.com

Wijkenbattle: raad de wijk waar Gorcumse raadsleden wonen

23 augustus 2023 om 18:48 Maatschappelijk

GORINCHEM Hoe goed ken jij Gorinchem? Herken je een wijk aan slechts één foto en een korte omschrijving ervan? De raadsleden van de gemeente Gorinchem dagen je uit met een wijkenbattle: raad de wijk waarin zij wonen. En maak kans op een geweldige prijs voor de hele wijk waarin jij woont.

Gorinchem telt negen wijken; in zeven daarvan wonen raadsleden van de gemeente. Vanaf 5 september presenteren raadsleden in deze krant een foto van de wijk waarin ze wonen plus wat hints. Elke week komen er twee wijken voorbij; de laatste op 19 september. Deze artikelen komen ook op www.samengorinchem.nl/pagina/betrokken-gorinchem.

BURENDAG

Je hebt tot uiterlijk 21 september om de goede antwoorden te e-mailen naar integraalsociaalbeleid@gorinchem.nl. Doe dat óf elke week na het verschijnen van de artikelen. Of in 1 keer nadat alle 7 wijken zijn gepubliceerd. Belangrijk: vermeld daarbij (elke keer) jouw naam, vooral ook de wijk waarin je woont én per artikel het goede antwoord. 

Op 23 september lees je via de socials wie de winnaar is; het is dan Burendag. De winnaar wordt ook in deze krant bekend gemaakt op 26 september. De prijsuitreiking is op 28 september. 

BANDEN AANHALEN

Deze wijkenbattle is ter ere van Burendag in Gorinchem. Dat is de perfecte dag om onze gemeenschap te vieren en de banden met buren, medewijkbewoners en stadsgenoten aan te halen. Zo bouwen we samen aan een hechte gemeenschap. Een gemeenschap waarin raadsleden naast onze vertegenwoordigers en ook gewaardeerde buren zijn.

WIE WINT EN WAT?

Winnen doe je samen, met elkaar. Want de winnende wijk is de wijk waaruit de meeste goede inzendingen komen. Gebruik je lokale kennis en scherpe blik om de juiste antwoorden te vinden. En trommel je vrienden en buren op om datzelfde te doen. Wat je dan al gewonnen hebt, is saamhorigheid. Daarnaast is er ook een hoofdprijs. Die blijft nog even geheim. Eén ding is zeker: de winnende wijk zal nooit meer hetzelfde zijn en veel nieuwkomers trekken.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met de gemeente Gorinchem.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie