Jeannet Hommel-Rozendaal is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau tijdens haar afscheid als voorzitter van de Vecon bij de algemene ledenvergadering
Jeannet Hommel-Rozendaal is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau tijdens haar afscheid als voorzitter van de Vecon bij de algemene ledenvergadering Gemeente West Betuwe

Koninklijke onderscheiding voor Jeannet Hommel-Rozendaal uit Schelluinen

17 april 2024 om 07:57 Mensen

SCHELLUINEN Op dinsdag 16 april reikte burgemeester Theo Segers aan Jeannet Hommel-Rozendaal een Koninklijke Onderscheiding uit. Ze ontving deze tijdens de algemene ledenvergadering van de Vecon in Soesterberg, waar zij afscheid nam als voorzitter van de vereniging.

Jeannet Hommel-Rozendaal was ruim 25 jaar vrijwilliger voor de Vecon. Deze vereniging behartigt de belangen van economiedocenten in het voorgezet onderwijs, het middelbaar- en hoger beroepsonderwijs. Als vrijwilliger heeft zij diverse rollen vervuld. Zo was zij lid van het sectiebestuur bedrijfseconomie, daarna voorzitter van deze sectie en tenslotte voorzitter van het algemeen bestuur. 

Ze vertegenwoordigde de Vecon bij belangrijke landelijke bijeenkomsten. En was betrokken bij diverse belangrijke ontwikkelingen binnen de vereniging. Zo is zij één van de bedenkers van de Vecon Business School. De Vecon Business School versterkt het ondernemerschapsonderwijs op het VO en MBO. In 10 jaar tijd zijn meer dan 70 scholen aangesloten en is het uitgegroeid tot een groot succes.

advertentie
advertentie