Afbeelding
Fleur van Benten
#WijzijnGorinchem

Julia Temme (22) – Medewerker Kwaliteitsborging bij Cantrijn

Mensen

GORINCHEM In de rubriek #WijzijnGorinchem zetten we eens in de twee weken een echte Gorinchemer in de spotlight. Want wie woont er eigenlijk allemaal in Gorinchem? En wat zijn hun verhalen? Deze week: Julia Temme (22) – Medewerker Kwaliteitsborging bij Cantrijn.

door Fleur van Benten

,,Ik vind het altijd lastig om mezelf te omschrijven, maar als anderen het over me hebben, gebruiken ze vaak het woord ‘zorgzaam’. Daar kan ik me wel in vinden. Vrienden zijn bij mij altijd welkom en als ze langskomen, vind ik het leuk om voor hen te koken en te zorgen dat ze het naar hun zin hebben. Ik zorg dan voor borrelplankjes, spelletjes en lekkere wijntjes. Als er even niemand over de vloer komt, is het ook niet erg. Dan zorg ik graag voor mijn kat Tinus en mijn verzameling van minstens 36 planten.

In mijn vrije tijd speur ik met vriendinnen kringloopwinkels af

Ik merk dat ik het fijn vind om nieuwe dingen te proberen. Op gebied van kleding, eten, hobby’s, probeer ik altijd variatie te vinden en zo weer iets nieuws te leren! Dit zorgt ervoor dat ik me ook niet zo snel verveel en bijna altijd wel bezig ben. In mijn vrije tijd speur ik met vriendinnen kringloopwinkels af, opzoek naar leuke kledingstukken of vintage meubels die ik om kan toveren. 

En als de zon weer een beetje begint te schijnen, vind je me heel vaak bij mijn favoriete plek in Gorinchem: Buiten de Waterpoort. Het is een heel mooie plek waar veel mensen samen kunnen komen en het maakt Gorinchem weer net iets anders dan andere steden. De combinatie van stad en natuur trekt mij heel erg aan.

Toen ik op mezelf ging wonen, was het eerst niet zeker of ik in Gorinchem zou blijven. Uiteindelijk ben ik blij dat dat toch is gebeurd! Ik ben hier geboren en getogen, mijn vrienden wonen hier, ik heb hier mijn werk en ik heb nu al een tijdje een heel leuk huisje op loopafstand van de binnenstad. Dat zijn allemaal dingen die mij gelukkig maken en die ervoor zorgen dat ik lekker op mijn plek zit. Natuurlijk is er in elke stad wel ruimte voor verbetering. Persoonlijk denk ik dat Gorinchem zich meer op jongeren zou kunnen richten: meer uitgaansgelegenheden en leuke kledingwinkels bijvoorbeeld!”

advertentie