Gemengd koor Da Capo
Gemengd koor Da Capo Da Capo

Regionaal gemengd koor Da Capo uit Gorinchem viert 20-jarig jubileum in Oosterlicht

12 april 2024 om 19:27 Muziek

GORINCHEM Het regionaal gemengd koor da capo viert haar 20-jarig jubileum met een concert op 20 april in de kerk Oosterlicht. Het jubilerende koor, onder leiding van Marilou Krouwel, brengt een sprankelende programma onder begeleiding van pianist Gregory Wammes en enkele andere instrumentalisten.

Daarnaast heeft Da Capo ‘De Steegzangers’ uitgenodigd om op te treden tijdens deze bijzondere avond. Dit Utrechtse koor zingt, onder leiding van Jack van Zijl, vol beleving en enthousiasme het betere Nederlandstalige lied, zowel klassiekers als hedendaagse nummers. Regionaal gemengd koor Da Capo heeft ruim 50 leden die uit Gorinchem en wijde omgeving komen. het is een gezellig, gemotiveerd koor en staat onder leiding van de enthousiaste en uiterst vakbekwame dirigente Marilou Krouwel.

De dirigente weet de vier stemgroepen (sopranen, alten, tenoren en bassen) tot een mooiklinkend geheel samen te brengen. ook zorgt zij voor het veelzijdige repertoire van licht klassiek, musical, goede populaire songs en pop. aan de optredens weet zij altijd weer een verfrissende draai te geven.

Da Capo is altijd op zoek naar nieuwe leden en zeker mannen worden met enthousiasme ontvangen, vooral de bassen en ook de tenoren. Zonder verplichting kunnen leden vier weken de repetities op dinsdagavond bijwonen. 

https://www.dacapogorinchem.nl

advertentie
advertentie