Afbeelding
Maffia Church

Coverband ‘Maffia Church’ in Theater Peeriscoop via livestream

25 oktober 2020 om 13:18 Muziek

GORINCHEM Op zondag 1 november treedt de regionale coverband ‘Maffia Church’ op voor Theater Peeriscoop met hun theaterconcert ‘Good Riddance’.

De Gorinchemse coverband Maffia Church verzorgt deze middag een akoestisch optreden. Deze gepassioneerde amateur muzikanten zetten een professionele set neer. Ze spelen een vrolijke mix van blues, soul, country, American Gospels en rock ‘n roll. Een feest van herkenning waar oude bekenden zoals Johnny Cash, JJ Cale en Bruce Springsteen de revue passeren. De band bestaat uit: Peter Borsje (zang/gitaar), Erik Hettinga (contrabas), Ron Brouwer (banjo/gitaar), Maurice Visser (percussie/cajon) en Eva Borsje (zang).

De voorstelling begint om 16:00 uur. Helaas is de bar op last van de overheid gesloten, maar de foyer is een half uur voor aanvang geopend.

De zaalkaarten voor deze regionaal zeer bekende band waren al snel uitverkocht.

Maar de voorstelling is ook thuis te bekijken. Via een livestream ticket kijken belangstellenden live mee in de zaal. Een link voor de hele huiskamer kost €10,00, een solo livestream kost €7,50. De livestream tickets zijn te bestellen via de website van Theater Peeriscoop. Daar is ook een Peerflix abonnement aan te schaffen, die toegang geeft tot alle live gestreamde voorstellingen tot en met mei 2020.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie