Rubiamorena
Rubiamorena Fotograaf van Rubiamorena

Muziekvoorstelling Rendez-Vous in Theater Peeriscoop in het nieuwe jaar

Muziek

GORINCHEM Op zondagmiddag 31 januari speelt Rubiamorena haar muziekvoorstelling ‘Rendez-Vous’ in Theater Peeriscoop. De voorstelling begint om 16:00 uur. De bar is waarschijnlijk nog gesloten, maar de foyer is een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De voorstelling wordt ook nog live gestreamd. Bij aankoop van een livestreamticket kan vanuit de woonkamer mee worden genoten van deze voorstelling.

Ontmoet op deze muzikale rendez-vous twee muzikale reizigers die de ruggengraat vormen van de akoestische Nederlandse band “Rubiamorena”. ,,Laat u verrassen op deze reis door de passie waarmee de gitarist en zangeres prachtige en uiteenlopende nummers van diverse iconen uit de muziek vertolken die hen hebben geïnspireerd op hun muzikale weg.”

Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten besloten ze samen een muzikale carrière op te bouwen. Verloofden zich al snel, trouwden en reisden door heel Europa om te spelen. Al vijf jaar op rij touren ze in de zomer door Mallorca, waar ze afgelopen zomer hun eerste muziekvideo van het Engels - Franse nummer “Jour d’Amour” opnamen. Zij komt uit de jazz, soul en pop-hoek en was al jong geïnspireerd door het Franse chanson. Zijn basis ligt in de èchte oude rock en blues en raakte later betoverd en door de verschillende virtuoze Flamenco stijlen. Tijdens deze muzikale voorstelling leert het publiek tussen de liedjes dit echtpaar beter kennen, wat hen inspireert en welke dromen ze najagen.

De prijs voor een zaalticket is € 12,50. Kosteb livestreamtickets zijn €7,50 voor wie alleen kijkt en voor 10 euro mag de hele huiskamer meegenieten. Tickets voor de zaal en de livestream staan te koop op www.peeriscoop.nl. De livestream tickets staan onder de tab “livestream tickets”.

advertentie