Duo Virtuoso
Duo Virtuoso Peter Honcoop

Snaren en toetsen in Koepelkerk Arkel

23 september 2021 om 21:03 Muziek

ARKEL Het orgel-piano duo Duo Virtuoso doet in 2021 opnieuw de prachtige Koepelkerk in Arkel aan. Het duo, organist Reinier Korver en pianist Mark Brandwijk, werkt zaterdag 25 september samen met nog een snaarbespeler: gitarist Johan Timmermans.

Timmermans raakte pas op zijn 18e voor het eerst een gitaar aan, maar is daarna niet meer van het instrument weg te denken. Met zijn ensembles Safar en MadeInBerlin maakt hij muziek in de volledige breedte van klassiek, jazz en wereldmuziek. Ook presenteerde hij in de afgelopen jaren meerdere interdisciplinaire theaterproducties. Duo Virtuoso is als orgel-piano duo ook veelzijdig actief. Het duo brengt klassieke muziek in haar volle breedte in allerlei combinaties van orgels en piano. In Arkel zal het duo vooral quatre-mains op de schitterende Bösendorfer-piano spelen. 

Tijdens deze nazomermiddag presenteren de musici een verrassend programma, met allerlei stijlen, sferen en samenspel! Na het concert is er de mogelijkheid tot het genieten van een hapje en drankje. Aanvang concert: 15:30 uur. Het concert duurt ruim een uur en is ook leuk voor kinderen! Reserveren van (gratis) tickets is verplicht, via www.duovirtuoso.nl.

Duo Virtuoso
advertentie
advertentie