Afbeelding
Jazzy Rabbits

Jazz Hall ’72 Gorinchem opent seizoen met concert Jazzy Rabbits

30 september 2021 om 20:42 Muziek

GORINCHEM Op zondag 3 oktober start Jazz Hall ’72 het nieuwe seizoen, in een nieuwe locatie, met een concert door de Jazzy Rabbits. Het repertoire van The Jazzy Rabbits is de classic jazz, oude stijl, akoestisch. De voorkeur van de band gaat uit naar de medium tempo authentieke New Orleans-songs uit de periode 1915 – 1930. Inspiratiebronnen zijn de artiesten uit die periode: Louis Armstrong and the Hot Five, Hot Seven, King Oliver, Clarence Williams, Bix Beiderbecke, Tiny Parham.
De songs worden met zorg voor jazz neergezet; naast de melodie van het chorus (de tune) speel het gezelschap veelal ook nog het verse (de vaak in de vergetelheid geraakte melodie van het couplet). Aanvullend hebben ze ook de meeste dixielandklassiekers paraat. En soms zingen de Jazzy Rabbits een Nederlandse tekst.

Bezetting: Cas Kok :klarinet, bandleider; Wim v.d. Pouw: trompet; Tom Stuip: trombone; Jan van Ooijen: sousafoon; Herman Nieuwdorp: wasbord, drums, zang; Hennes de Ridder: piano; Rob Braat: banjo.

Het concert is van 11:30 tot 13:30 uur. Het concert vind plaats in De Luisterpost, Vijfde Uitgang 1, 4201XH Gorinchem. Kaarten v.a. 11:00  uur aan de zaal, entrée € 11,=/ JH donateurs € 8,50/CJP-houders € 5,00.

De coronamaatregelen zijn van toepassing bij de concerten, dus de coronapas is noodzakelijk.

.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie