Afbeelding
Gymnasium Camphusianum

Lustrum talentenshow Camphusianum Gorinchem met Dennis van Aarssen als afsluiter

19 februari 2022 om 11:38 Muziek

GORINCHEM Spetterende dans, meerstemmige zang, zelfgeschreven liedjes, klassieke muziek, een schoolband en meer. Voor het 10e jaar op rij gaan leerlingen en docenten van het Gymnasium Camphusianum het sfeervolle Theater Peeriscoop in om de talentenshow On Stage maar liefst drie keer voor een volle zaal te spelen. Want het mag weer, volle zalen!


Al een paar maanden zijn de voorbereidingen in volle gang. Een gok, met de coronamaatregelen op de loer. Veel oefenen, auditie doen, masterclasses volgen, een technische doorloop en donderdag 24 februari, de dag van de shows, nog een generale repetitie. En op de achtergrond organiseert een negenkoppige ‘crew’ de werving, de audities, de kaartverkoop, de PR, de make up, de podiumwisselingen en alles wat er bij zo’n show komt kijken.
On Stage is inmiddels een begrip geworden op het gymnasium. Niet alleen brengt de show elk jaar weer verbinding en plezier voor leerlingen, docenten, familie en vrienden. Ook geeft het leerlingen een podium om het talent te laten zien dat in de schoolbanken verborgen blijft.
En dit jaar, omdat het lustrumgevoel te versterken, komt oud-leerling en Voice-winnaar Dennis van Aarssen de avondshows afsluiten.
Wie nieuwsgierig is geworden: voor de show van 18:30 uur zijn nog enkele kaartjes te koop (r.vaneeden@camphusianum.nl). De andere shows zijn uitverkocht.

advertentie
advertentie