Gorcum Boys Choir in Peterborough Cathedral UK oktober 2022
Gorcum Boys Choir in Peterborough Cathedral UK oktober 2022 Gorcum Boys Choir

Gratis proeflessen bij het Gorcum Boys Choir

2 januari 2023 om 14:58 Muziek

GORINCHEM Goed leren zingen hoeft niet moeilijk te zijn, maar geeft wel zelfvertrouwen en is vooral erg leuk. Op woensdag 18 januari start een nieuwe serie van drie proeflessen, waaraan jongens vanaf 6 jaar kunnen deelnemen. Een ideale kans om kennis te maken met de muziek- en zanglessen die de basis vormen van het Gorcum Boys Choir. 

In de opleiding wordt gebruikt gemaakt van de cimbaalmethode ‘Een leven lang zingen’. Jongens van 6 tot en met 9 jaar komen in Koor A, de Cimbaalklas. Ben je al ouder en/of kun je al noten lezen, dan kom je gelijk in Koor B bij de probationers (het opleidingskoor). In Koor A maken jongens op een vlotte en speelse manier kennis met maat, ritme, het notenschrift en eenvoudige muziektermen. Koor B krijgt gerichte stemvorming en zangles. Bovenal leer je hoe leuk het is om samen muziek te maken en wat je met je stem kunt doen als je hem op de juiste manier gebruikt.

De proeflessen zijn woensdag 18 januari, 25 januari en 1 februrari van 16:00 - 16:45 uur in de ULO-school aan de Zusterstraat 31. Aanmelden of contact kan via Jeroen Bal 06-42904168, info@gorcumboyschoir.nl

advertentie
advertentie