Erik de Jong - Docent gitaar
Erik de Jong - Docent gitaar Rene Meulmeester

Muzieklessen bij Sommer Music Store in Gorinchem

25 mei 2023 om 09:48 Muziek

GORINCHEM Sommer Music Store begon in mei met de  Sommer Music School. Een leuke en leerzame manier om een instrument te leren bespelen. Erik de Jong en Ronald Woudenberg geven piano- en gitaar/basgitaarles.

Deze docenten zijn toegankelijk, gemotiveerd en begeleiden je als de beste. Belangrijk is dat leerlingen het leuk vinden en een goede voortgang behalen. Wat is er mooier dan een instrument goed te kunnen bespelen en de muziek waar jij van houd op je eigen instrument te vertolken! Iedereen kan een gratis proefles aanvragen. Doe dat in de winkel van Sommer Music Store of via telefoon 0183-631707 of via email info@sommermusicstore.nl. De prijzen en voorwaarden staan op de website.

Erik de Jong is gitaardocent en komt uit Giessenburg. Hij kan je de meenemen in de wereld van popmuziek, jazz, country, blues en klassieke gitaarmuziek. De ‘fingerstyle’ techniek is zijn specialiteit. Erik is een enthousiaste docent voor jong en oud. Hij kan je op weg helpen als je begint met spelen maar ook kan hij de gevorderde gitarist met zijn ervaring bijstaan. Een echte allrounder met een prettige persoonlijkheid. Ronald Woudenberg is een muzikant in hart en nieren. Hij geeft pianoles op dinsdagmiddag. Muziek is passie, en met de juiste motivatie leer je sneller. Daarom werkt Ronald altijd met de muziek die de leerling leuk vind. Het gaat erom dat je het instrument leert kennen op een prettige- en op de voor jou meest interessante manier. Ronald kan je daar als geen andere in begeleiden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie