lantaarntje
lantaarntje Saskia Linssen

Kaarsjeswandeling in het Lingebos.

Natuur en milieu Deel je nieuws

In de decembermaand draait alles om gezelligheid en samenzijn. Daarom organiseert Staatsbosbeheer op vrijdag 13 december een kaarsjeswandeling in het Lingebos. Beleef een wonderlijke wandeling onder de sterren, begeleidt door kaarslicht….

 

Staatsbosbeheer heeft een wandelroute van 2,o km door het bos verlicht met kaarsjes. Langs het pad staan bijzonder verlichtte bomen en dieren. Als je veel geluk hebt hoor je misschien wel de bosuil! Ook voor de allerkleinsten is dit een speciale ervaring.

 

De kaarsjes langs de route geven voldoende licht om de weg in het bos te vinden. Maar wie tijdens de wandeling toch iets meer licht bij zich wil hebben, mag een lampionnetje meenemen! Zaklantaarns en telefoonverlichting zijn niet toegestaan tijdens de wandeling.

 

Informatie

De wandeling is op vrijdag 13 december en is geschikt voor alle leeftijden. Vertrekpunt is de grote parkeerplaats in het Lingebos. Men kan op eigen tijdstip vertrekken tussen 16.30 en 19.30 uur. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. De wandeling eindigt om 20.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. De route is begaanbaar met een kinderwagen. Honden zijn niet toegestaan. Het Lingebos is deze avond alleen toegankelijk vanaf de westelijke parkeeringang, komende vanuit richting Gorinchem. Parkeren is gratis. Adres: Haarweg, Vuren.

 

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar Saskia Linssen van Staatsbosbeheer: s.linssen@staatsbosbeheer.nl

 

advertentie
advertentie