Schoonmaakacties natuur Gorinchem
Schoonmaakacties natuur Gorinchem Hans van Ooijen & Iris Keasberry

Voorjaarsschoonmaakacties Woelse Waard en Kanaal van Steenenhoek

Natuur en milieu Deel je nieuws

Iris Keasberry organiseert al weer voor het 7e jaar een schoonmaakactie om zo iets terug te doen voor de natuur. Dit jaar organiseert ze zelfs twee schoonmaakacties in de natuur rondom Gorinchem, omdat het helaas hard nodig is. Mensen laten nog steeds veel plastic, blikjes en huishoudelijke spullen in de natuur slingeren. Door het hoge water heeft het zwerfafval zich opgehoopt in de uiterwaarden en via de koeien komt het zo in onze voedselketen. Dat is niet alleen irritant lelijk, maar ook erg ongezond!

Heb je zin in een gezellige buitenactiviteit en tegelijkertijd iets goeds te doen voor de natuur? Help Iris dan de Woelse Waard op te ruimen tijdens NLDoet op zaterdag 14 maart 2020 van 9.45-12.00 uur. Of steek je de handen uit de mouwen langs het Kanaal van Steenenhoek tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 21 maart 2020 van 10.45-13.00 uur.

Meer informatie en aanmelding op haar website http://www.iriskeasberry.nl of https://www.nldoet.nl/klus/schoonmaakactie-natuurgebied-woelse-waard-gorinchem of https://www.supportervanschoon.nl/actie/?id=81146 Reinigingsdienst Waardlanden zorgt voor spullen als handschoenen, grijpstokken, vuilniszakken en voert het verzamelde afval af.

LOD schoonmaakactie Kanaal van Steenenhoek
NLDoet schoonmaakactie Woelse Waard
advertentie