Afbeelding
Natuurcentrum Gorinchem

Fête de la Nature bij Natuurcentrum Gorinchem, het grootste natuurfestival van Nederland

21 augustus 2021 om 08:44 Natuur en milieu

GORINCHEM In het weekend van 3, 4 en 5 september viert Natuurcentrum Gorinchem Fête de la Nature, het grootste natuurfestival van Nederland. Fête de la Nature brengt mensen op een positieve en feestelijke manier in contact met de natuur en met elkaar. Van Friesland tot Limburg worden festiviteiten georganiseerd met allerlei leuke activiteiten. 

Natuurcentrum Gorinchem viert Fête de la Nature het hele eerste weekend van september. Met op vrijdag 3 september (16.00 uur) een bezoek van Tuincentrum Sterk met een plantenkar en uitleg over bij-vriendelijke planten. Gevolgd door De Schoonheden van de Nacht (20.00 uur) waarbij nachtvlinders worden gevangen, een vleesmuisexcursie wordt gegeven en de deelnemers kunnen zaklampvissen.

Op zaterdag 4 september wordt twee maal (11.00 en 13.30 uur) de voorstelling Peter en de Wolf gespeeld. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en de kosten zijn € 3,- per persoon.

Kun je wel wat energie gebruiken na zo’n feestelijk weekend? Kom dan op zondag 5 september meedoen met de yoga-sessie op de uitkijktoren. Voor slechts € 3,- per deelnemer voel jij de energie weer stromen!

Deelnemen aan één van de activiteiten van Fête de la Nature? Bel (0183 630911) of mail (info@ncgorcum.nl) dan naar het Natuurcentrum en geef je op!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie