Sjanie van den Dool, manager Wonen Poort6, overhandigt eerste sleutel nieuwbouwwoningen Irenelaan
Sjanie van den Dool, manager Wonen Poort6, overhandigt eerste sleutel nieuwbouwwoningen Irenelaan Poort6

Nieuwe huurders Irenelaan ontvangen sleutel gasloze woning

Nieuwbouw Deel je nieuws

Woensdag 11 december was een feestelijke dag in Dalem. Deze dag ontvingen de huurders van de gasloze nieuwbouwwoningen aan de Irenelaan de sleutel van hun nieuwe thuis. “We vinden het fijn dat de huurders al voor de Kerst hun sleutels hebben. Nu kunnen zij nog dit jaar aan de slag om van hun nieuwe huis een thuis te maken”, aldus Sjanie van den Dool, manager Wonen bij Poort6.

Een half jaar nadat de eerste paal de grond in ging, zijn de woningen klaar om bewoond te gaan worden. Poort6 bouwde aan de Irenelaan samen met BM Wonen BV zes gasloze eengezinswoningen. Met drie slaapkamers en een riante tuin. Sjanie: “We zijn trots op het resultaat. Het zijn mooie en duurzame eengezinswoningen geworden. Een goede aanvulling voor Dalem. We wensen onze huurders dan ook veel woonplezier. We hopen dat ze hier veel mooie nieuwe herinneringen mogen creëren.” Als welkomstcadeau ontvingen de huurders van Poort6 een insectenhuis en een duurzaamheidsbox. 


Gasloze nieuwbouwwoningen
Met het oog op een duurzame toekomst sloten Poort6 en BM Wonen BV de woningen niet meer aan op het gas. De woningen draaien volledig op elektriciteit. Iedere woning beschikt daarom over een ventilatiewarmtepomp, vloerverwarming op de begane grond en elektrische radiatoren op de eerste etage. Daarnaast zijn de woningen goed geïsoleerd en liggen er negen zonnepanelen op het dak om energie op te wekken.

advertentie