Afbeelding
Dalemse Veste

Start verhuur appartementen Dalemse Veste Gorinchem in december

Nieuwbouw

GORINCHEM Dicht bij het winkelcentrum Hoog Dalem verrijst nieuwbouw-appartementencomplex Dalemse Veste met 84 luxe huurappartementen voor 55-plussers. Dalemse Veste is gelegen in een parkachtige setting en dichtbij alle voorzieningen. Ook zorgvoorzieningen zijn dichtbij te vinden. Ideaal voor mensen die graag alles binnen handbereik willen hebben.

Het gebouw is op loopafstand van het winkelcentrum Hoog Dalem. Bewoners van Dalemse Veste kunnen gemakkelijk naar het winkelcentrum voor hun dagelijkse boodschappen, om koffie te drinken of gezellig te winkelen.

LEVENSLOOPBESTENDIG Het is een vernieuwend woonconcept in het hart van de nieuwbouwwijk Hoog Dalem. Elke bewoner beschikt over een ruim levensloopbestendig appartement. De meeste appartementen beschikken over een riant balkon. Ieder appartement beschikt over een parkeerplaats in de parkeergarage.

Dalemse Veste is meer dan alleen wonen, het is leven. Dalemse Veste beschikt over diverse faciliteiten. Zo kunnen bewoners gebruik maken van een grote gezamenlijke gezellige leefkeuken en huiskamer met ruimte om te loungen of te biljarten, een grote gemeenschappelijke tuin en een terras op de eerste verdieping. Hierdoor zijn er genoeg mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.

ONDERSTEUNING Ook wanneer bewoners zorg of ondersteuning behoeven, kunnen zij bij Dalemse Veste blijven wonen. Het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk. Er kan zorg of service worden ingekocht via een zorgaanbieder naar keuze. Zo kunnen bewoners hier hun hele leven blijven genieten van de prachtige omgeving, hun appartement en de faciliteiten.

Hoog Dalem is in ontwikkeling, er worden ongeveer 1.400 woningen gerealiseerd. Deze woningen zijn bedoeld voor zes verschillende doelgroepen: doorstromers, gezinnen met kinderen (ruimtezoekers), gezinnen met kinderen (luxe), huiselijke senioren, actieve senioren en starters. Hoog Dalem bestaat uit vier deelgebieden: De Eilanden, Het Lint, De Donken en Centrum Hoog Dalem. Dalemse Veste is gelegen in het gebied Het Lint. Dalemse Veste is gelegen in Het Lint, het middengebied van Hoog Dalem.

Begin december start Long at Home met de verhuur van de appartementen en volgens verwachting zijn de appartementen in de zomer 2022 klaar voor oplevering. Geïnteresseerden kunnen zich melden via www.dalemseveste.nl. 

Afbeelding
advertentie