Theo den Braanker reikt de medailles uit namen de gemeente
Theo den Braanker reikt de medailles uit namen de gemeente A. van Hofwegen

Eerste EHBO-diploma's uitgereikt op CBS De Tamboerijn

11 juli 2020 om 14:04 Onderwijs Deel je nieuws

Op vrijdag 10 juli konden de eerste deelnemers aan de cursus Jeugd-EHBO, die ondersteund wordt door Gemeente Gorinchem, hun diploma in ontvangst nemen. De tien leerlingen van CBS De Tamboerijn moesten blijk geven van hun kennis en vaardigheden op het gebied van eerste hulp tijdens een praktische en theoretische proef. Vol spanning moesten ze vervolgens wachten op de uitslag. Het verlossende woord kwam uiteindelijk van SDG-docent Suzanne en examinator Aart: alle 10 de kandidaten zijn geslaagd, van harte gefeliciteerd! Namens Gemeente Gorinchem hing Theo den Braanker alle geslaagden een medaille om.

Ook in het volgende schooljaar wordt deze pilot, welke een samenwerking is tussen SDG-slachtoffers, Gemeente Gorinchem en de basisscholen, voortgezet. In onze veranderende samenleving zijn zelfredzaamheid en samenredzaamheid steeds belangrijker aan het worden. Door deze EHBO-lessen worden de leerlingen nog beter voorbereid op hun toekomst.

CBS De Tamboerijn is een kleinschalige christelijke basisschool binnen de wallen van vesting Gorinchem. Een gezonde levenshouding staat bij De Tamboerijn hoog in het vaandel. Voor meer info over de school zie www.tamboerijn.nl 

 

 

De eerste tien leerlingen van CBS De Tamboerijn zijn geslaagd voor het examen Jeugd-EHBO
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie