Altena Experience september 2022
Altena Experience september 2022 Altena College

Altena Experience op het Altena College

30 september 2022 om 17:28 Onderwijs

SLEEUWIJK Met plezier op ontdekkingstocht gaan door een nieuwe school. Het Altena College trapt af met de doe-middag ‘Altena Experience’ voor groep 8: de eerste van een reeks leuke en uitdagende activiteiten de komende maanden.

Ruim 200 achtstegroepers grepen woensdag 28 september hun kans om alvast te proeven van het leven als brugklasser op het Altena College. Met veel plezier en enthousiasme namen de leerlingen plaats in de ruime aula van de school. Na een warm welkom door conrector Van Haaften van de brugklassen, ging de doe-middag van start.

In vier blokken met verschillende themagerichte lessen, werden de leerlingen door ouderejaars leerlingen door de Experience geleid. Deze oudejaarsleerlingen zijn vaak ook lentor. Een lentor maakt brugklasleerlingen wegwijs in de school gedurende het 1e schooljaar. Grote kans dus dat je ze weer tegenkomt als je volgend jaar in de brugklas van het Altena College zit.

Van Haaften: ,,De Altena Experience is onderdeel van een leuk en gevarieerd kennismakingsaanbod. De volgende activiteit is de Open Middag op woensdag 19 oktober. Van 14.00 – 17.00 uur kunnen leerlingen van groep 7 en 8 samen met hun ouders/verzorgers een kijkje komen nemen in onze school. Kijk op onze website voor meer informatie. Wij zetten onze deuren met plezier voor jullie open!”


Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Wilt u meer informatie over het Altena College? Bel dan even met Hilde van Haaften: tel. 0183-302944 of stuur een e-mail naar: hn@altenacollege.nl

Of kijk op onze website www.altenacollege.nl

Wilt u op de hoogte blijven van het Altena College nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Deel dit artikel via:
advertentie