Links Teuni en rechts buurvrouw Olga
Links Teuni en rechts buurvrouw Olga SBS6

Meester Frank Visser beslecht parkeerruzie in Gorinchem tussen de buurvrouwen Teuni en Olga

3 februari 2024 om 21:25 Overig Tips van de redactie

GORINCHEM De 78 jarige Teuni uit Gorichem heeft een parkeerprobleem. Haar buren parkeren hun auto’s dermate asociaal dat Teuni haar eigen auto nauwelijks kan in- en uitparkeren.

De ruzie hierover loopt zo hoog op dat de kemphanen elkaar inmiddels behoorlijk in de wielen rijden. Kortom de hoogste tijd dat mr. Visser en Viktor Brand naar Gorinchem afreizen om deze parkeerbotsing op te lossen. Kijk hier de hele aflevering.


In de uitspraak van mr. Frank Visser wordt Olga in het gelijk gesteld. Volgens de regels in het huishoudelijke reglement mag niet buiten de parkeervakken geparkeerd worden, maar wel kortstondig als de andere parkeervakken zijn bezet. Datzelfde geldt voor het parkeren van de camper. Wie zich niet aan de uitspraak houdt en toch contact zoekt, moet een boete van 100 euro per keer betalen. In de uitzending leidde de utispraak in een emotionele huilbui van Olga, later toonde ze zich vooral opgelucht. Teuni was minder content met de uitspraak. Grote vraag die bleef hangen is; wat is kortstondig parkeren?  

advertentie
advertentie