Afbeelding
De Lotto

Inwoner uit Gorinchem wint 6,9 miljoen euro met de Lotto Jackpot

1 december 2019 om 09:10 Overig

GORINCHEM Bij de Lotto trekking van zaterdag 30 november is de Jackpot van 6,9 miljoen euro gevallen op een lot van een abonneespeler uit Gorinchem. Deze speler had zes getallen juist voorspeld en wint daarmee de Jackpot. De winnende Lottogetallen zijn 37-38-41-42-43-45.


De gelukkige winnaar wordt uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Lotto  voor 'Eerste Hulp bij Geluk'. Dit bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.

,,De feestdagen beginnen dit jaar vroeg voor deze prijswinnaar uit Gorinchem", zegt prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren van Nederlandse Loterij, waar Lotto onderdeel van is. ,,Ik feliciteer de winnaar van harte met deze hele grote prijs en hoop hem of haar snel te mogen ontmoeten op ons kantoor".


Eerder dit jaar viel de Lotto Jackpot op een lot dat was gekocht in een winkel in Apeldoorn, toen ging het om 4,1 miljoen euro. In april 2019 viel een Lotto Jackpot van maar liefst 8 miljoen euro op een lot van een abonneespeler uit Krimpen aan den IJssel.

BRUTO GELDPRIJS De Lotto jackpot van 6,9 miljoen euro is een bruto geldprijs, dat betekent dat de winnaar over dit bedrag nog 30,1% kansspelbelasting moet betalen.

Lotto is een spel van Nederlandse Loterij. Dat stelt: ,,We willen Nederland gelukkiger en gezonder maken. Uiteraard door veel deelnemers blij te maken met mooie geldprijzen. Maar ook door een groot deel van onze opbrengst te investeren in de Nederlandse samenleving. Dat doen we via het ministerie van Financiën en voor de sport via NOC*NSF. En dan zijn er nog achttien goede doelen die we steunen via Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland."

Afbeelding
advertentie
advertentie