De Familiedagen trekken jaarlijks veel bezoekers
De Familiedagen trekken jaarlijks veel bezoekers Familiedagen

Familiedagen verplaatst naar meivakantie 2021

2 oktober 2020 om 08:46 Overig

GORINCHEM De Familiedagen die gepland stonden in de herfstvakantie in Evenementenhal Gorinchem worden verplaatst naar 4, 5 en 6 mei 2021. De overgrote meerderheid van de deelnemers heeft aangegeven de Familiedagen liever te verplaatsen naar 2021.

,,We zien het als onze taak om te luisteren naar onze deelnemers en bezoekers en hebben daarom besloten de Familiedagen te verplaatsen”, zo vertelt Nadine van Heijst namens Familiedagen. ,,Al vele jaren is Familiedagen een begrip voor de gereformeerde gezindte. Wij mogen ieder jaar duizenden gezinnen verwelkomen voor een dagje uit. Maar door het veranderende sentiment en de grootte van het evenement hebben we helaas geen andere keuze om Familiedagen te verplaatsen". De vooruitzichten waren lange tijd erg positief. Tot de zomerperiode zag het er naar uit dat Familiedagen door konden gaan, eventueel in aangepaste vorm in verband met de corona maatregelen. .

,,In de afgelopen tijd en met name na de persconferentie van 28 september voelden we een veranderend sentiment vanuit onze deelnemers en bezoekers. De behoefte om Familiedagen te verplaatsen nam steeds meer toe door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus. Daarom hebben we besloten om het evenement door te schuiven naar 4, 5 en 6 mei 2021. Uiteraard betreuren we dit besluit, maar het is de enige juiste beslissing op dit moment”, aldus Van Heijst.

.

.

advertentie
advertentie