Leden van Steam Power
Leden van Steam Power Steam Power

Steam Power - Theaterconcert (Alleen livestream)

11 november 2020 om 10:26 Overig Deel je nieuws

Op zondag 15 november speelt Steam Power een bijzonder theaterconcert in Theater Peeriscoop. Door de huidige Covid-19 regels mogen er geen bezoekers in de zaal aanwezig zijn. Dat betekent echter niet dat u de show hoeft te missen! De voorstelling wordt namelijk live gestreamd vanuit Peeriscoop. Na aankoop van een streamticket krijgt u een link per mail. Een kwartier voor aanvang van de voorstelling klikt u op de link en zo kunt u mee kijken in de zaal van ons theater.

Steam Power is een akoestische bluegrass/pop formatie met topmusici uit de Nederlandse akoestische muziek scene. De band bestaat uit Joost van Es (viool, zang), Janos Koolen (zang, mandoline, banjo), Laurens Joënsen (zang, gitaar) en muzikale duizendpoot Fay Lovsky (zang, bas).
 

Om de beurt nemen de leden van Steam Power de leadzang voor hun rekening en iedereen heeft meegeschreven aan de stukken. Een ontmoeting van vier gelijke geesten, waarbij de muziek groter is dan de som der delen. Op zoek naar de zuiverste noot in een reis die nooit eindigt.

Deze vier muzikanten hebben hun sporen ruim verdiend op podia in binnen- en buitenland en zijn op vele albums te horen. Ze speelden met o.a. Henny Vrienten, Frédérique Spigt, Kaz Lux, Douwe Bob en Magna Carta. Onderling gelijkwaardig kan de creativiteit vloeien en elk optreden is een nieuw avontuur met prachtige teksten en instrumentale virtuositeit.

De live stream vindt plaats op zondag 15 november en start om 17:00 uur. De prijs voor een solo ticket bedraagt € 7,50 en voor een woonkamer ticket betaalt u slechts € 10,00. Wanneer u een live stream ticket koopt, kunt u vanuit huis alsnog meegenieten van een fantastisch concert. De livestream tickets kunt u reserveren via www.peeriscoop.nl, tab “livestream tickets”.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie