Sinterklaas
Sinterklaas Peeriscoop

Sinterklaas live op uw beeldscherm pratend over uw kind

12 november 2020 om 11:43 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 21 november komt Sinterklaas naar Peeriscoop. Hij neemt ook zijn Pieten mee om een leuk feestje te bouwen! Alle zaaltickets zijn al uitverkocht en natuurlijk hopen we allemaal dat de show met bezoekers door mag gaan.

Maar de kinderen thuis hoeven de Sint niet te missen. Er is namelijk na de voorstelling ook nog een livestream. Vanaf 16.00 uur kunt u vanuit uw eigen woonkamer naar de voorstelling meekijken. In deze wervelende show komt van alles voorbij. Zingen, dansen en persoonlijke aandacht en verhalen.

Voor slechts € 7,50 kunnen uw (klein)kinderen thuis naar Sinterklaas kijken en meegenieten van de voorstelling. Misschien staat er wel iets over hen in het grote boek? Wat weet Sinterklaas te vertellen over de kindertjes thuis?

Livestream tickets zijn te koop op www.peeriscoop.nl onder de tab “Livestream tickets”. Als u een ticket koopt, krijgt u een mail met vragen over uw (klein)kind.

Vervolgens krijgt u een link toegestuurd over de mail. Als u die tien minuten voor aanvang aanklikt, dan heeft u een live verbinding met ons theater en kijkt u mee in de zaal. U kunt zelfs interactief reageren via de chat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie