Gorcum.nl organiseert online NYE
Gorcum.nl organiseert online NYE Gorcum.nl

Online NYE Festival met Snelle en Oakmadness

24 december 2020 om 10:37 Overig

GORINCHEM Het vieren van Oud en Nieuw is dit jaar extra bijzonder! Niet alleen omdat we geen vuurwerk afsteken, of niet naar de kroeg kunnen, maar ook omdat we massaal binnen blijven. Dan is er maar één antwoord op: Gorcum.nl 

New Years Eve @ Home is een online festival, met zes podia met verschillende muziekstijlen van nationale en lokale artiesten. Iedereen verdient met Oud en Nieuw een podium! Van de Accoustic Sessions, tot Techno Only, The House of House, tot Urban Stage, Underground Sound en Mainstage. De Mainstage wordt gevuld met feest en popmuziek, ook de  meest gestreamde Nederlandse artiest van het moment SNELLE treedt, samen met zijn band, exclusief voor op.

Lokale helden als Oakmadness, Wesley van Zomeren, JAYPLUSJOSH, Kamal Basu en Mitch Four van Temptation Island maken hun ‘acte de presence’ op het podium. Meer dan 20 artiesten treden op!

Naast het online festival, kun je op Gorcum.nl een Escape Room bezoeken, eten bestellen op het Foodcourt en rondneuzen op het Marktplein. Ook is er een heuse TikTok Challenge, #oliebollenbreak, in samenwerking met Breaksquadcrew: wie eet op de mafste, leukste, gekste, lekkerste manier een oliebol? Op Oudjaarsdag plaatsen we een compilatie van de leukste inzendingen.

De totale festival beleving aan huis! #kooplokaal: Er zijn pakketten voor thuis te bestellen: oliebollen aan huis van Bakker Bart, een brievenbuspakket van Koek&More, de borrelbox van Proeverz, maar ook een echte Champagnevlaai van Multivlaai!

In samenwerking met Gemeente Gorinchem: Gorcum.nl is een Online NYE Festival, met als uitgangspunt de mensen thuis en vooral ook jongeren, op dit bijzondere moment alsnog met elkaar te kunnen verbinden.

MC Snelle
Programma van NYE
Aankondiging van NYE
advertentie
advertentie