Babyschoentjes
Babyschoentjes Pixabay.com

Kledingruil- en weggeefbeurs bij MamaCafé

17 september 2021 om 19:00 Overig

GORINCHEM In het MamaCafé in de bibliotheek op de Groenmarkt is vrijdag 1 oktober van 10 tot 12 uur een supergezellige kledingruil- en weggeefbeurs. Duik dus even in de kledingkast van je baby of peuter en neem deze dag alles mee wat je wilt ruilen of weggeven! Het gaat om kledingstukken die heel en schoon zijn, tot en met maat 104.

Heb je zwangerschapskleding over of baby- of peuterkleding? Neem deze dan mee naar de kledingruilbeurs op vrijdag 1 oktober. Wie weet maak je er een andere moeder dolblij mee en ga je zelf met andere mooie spullen weer naar huis! Je mag de overgebleven eigen kleding natuurlijk weer mee terug naar huis nemen; anders zoekt het MamaCafé er een goed doel voor. De kleding komt dus altijd goed terecht.

Deze keer hebben ze ook exclusief twee creatieve ondernemers uit de buurt die hun producten verkopen. Dit zijn de 100% unieke en handgemaakte kledingstukken van Jannigje en de babyproducten met afdrukken van eigen stempels op hydrofielstof van Lois Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje in het MamaCafé! De gastvrouw of professional beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger, of moeder met jonge kinderen? Dan is het MamaCafé er voor jou! Natuurlijk zijn de papa’s ook van harte welkom. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Het MamaCafé is iedere vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade In de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem.

advertentie
advertentie