Afbeelding
LimonadeBrigade

Slaapadviezzz in het MamaCafé Gorinchem

30 maart 2022 om 18:03 Overig

GORINCHEM Vrijdag 1 april komen Wietske Borsje en Esther de Jager van Slaapadviezzz uit Alblasserdam naar het MamaCafé om advies te geven om meer te vertellen over liefdevolle manieren om je kindje beter te laten (door)slapen. Het MamaCafé vindt plaats op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Wietske en Esther zijn beide slaapcoach en onrustdeskundige voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook zijn zij ervaringsdeskundigen als moeders van slecht slapende kleintjes. Zij weten dan ook als geen ander hoe frustrerend het gebrek aan slaap bij je kindje (en dus ook bij jezelf) kan zijn!

Deze ochtend geven zij in het MamaCafé graag adviezen aan ouders om het slapen te verbeteren. Het kan daarbij gaan om kindjes met lichamelijke onrust, maar de dames kunnen ook meedenken en bijsturen bij kindjes die normaal gesproken goede slapers zijn maar tijdelijk wat minder goed slapen. Uiteraard kun je ook andere vragen met betrekking tot het slapen van je kleintje aan hen stellen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie