Afbeelding

HoogbegaafdGeluk Café (HB-café) in de LimonadeBrigade

20 juni 2022 om 10:24 Overig Deel je nieuws

Gorinchem | Woensdagavond 29 juni komt Sabine Hessels van HoogbegaafdGeluk wederom naar de LimonadeBrigade om ouders/verzorgers van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten.

Als ouder van een hoogbegaafd kind is het vaak een enorme zoektocht: hoe ga je om met de herkenning en erkenning? Met het beeld dat veel mensen van hoogbegaafdheid hebben en de uitdagingen die erbij komen kijken? Het kan heel helpend zijn om andere ouders te spreken en te horen; hun verhaal, je eigen verhaal en de uitdagingen die elke ouder en elk hoogbegaafd kind tegenkomen. Sabine Hessels, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, is ervaringsdeskundige en weet daarom als geen ander hoe enorm waardevol het kan zijn om ouders te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten. Zij nodigt jullie daarom bij de LimonadeBrigade uit om jullie verhaal te delen, te luisteren naar de ervaringen van anderen, om vragen te stellen of gewoon een kopje koffie of thee te drinken. Geheel vrijblijvend luisteren of vertellen dus!

Er is een mooie samenwerking ontstaan tussen De LimonadeBrigade en Sabine van HoogbegaafdGeluk. Het HoogbegaafdGeluk Café zal in het teken staan van samenzijn, het ontmoeten van gelijkgestemde ouders/verzorgers, behoeftepeiling en het bijeenbrengen van een groep mensen om informatieve avonden te organiseren. Na de zomervakantie zal namelijk een reeks bijeenkomsten van start gaan met een informatief en interactief karakter waarbij gewerkt gaat worden met uiteenlopende thema’s. Heb je bepaalde interesses of thema’s in gedachten? Kom ze vooral delen!

Het HB-café vindt plaats op woensdag 29 juni in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem. Vanaf 19:30 uur zijn ouders welkom en het HB-café begint om 20:00 uur. Toegang is gratis. Voor de koffie/thee vragen we een kleine bijdrage. Meld je aan via hoogbegaafdgeluk@outlook.com, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Meer informatie over het programma vind je op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina. Wil je voorafgaand aan het HB-café alvast iets vragen over hoogbegaafdheid of over deze informatieve avond? Dan kun je Sabine per e-mail bereiken op hoogbegaafdgeluk@outlook.com.

advertentie
advertentie