Afbeelding
Marijke Mans (leerkracht Junior College)

Junior en Tiener College opent het schooljaar met jaarlijkse picknick

2 september 2022 om 18:47 Overig Deel je nieuws

Op vrijdag 2 september hebben we met onze leerlingen, ouders en leerkrachten het schooljaar geopend met een picknick. De jaarlijkse traditie, die we eindelijk weer konden oppakken, waarin elkaar ontmoeten centraal staat. Dat, onder het genot van een picknick met lekkere hapjes, maakte het tot een geslaagde middag!

Ook hebben we het eerste kernconcept van dit schooljaar ‘Tropisch Regenwoud’ geopend, dit sluit mooi aan bij het thema van de kinderboekenweek Gi-Ga-Groen. 

Tijdens een dierengeluidenspel gingen de leerlingen op zoek naar een aantal bijzondere dieren uit het tropisch regenwoud. Dat was alvast een eerste kennismaking, de komende weken gaan we nog veel meer ontdekken en leren!

Op Junior en Tiener College werken we met kernconcepten, per schooljaar staan er 3 kernconcepten centraal. In een kernconcept integreren we zoveel mogelijk vakken en zorgen we dat de leerlijnen en activiteiten aansluiten bij het onderwerp. We creëren een betekenisvolle leeromgeving waarin kinderen kunnen ontdekken, onderzoeken en nieuwsgierig mogen zijn. 

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op juniorcollege-gorinchem.nl en tienercollege.nl of op onze socials!

advertentie
advertentie