Afbeelding

Cabaretvoorstelling met Kalverencollectief in theater Peeriscoop in Gorinchem

23 februari 2024 om 18:43 Podiumkunsten

GORINCHEM  In theater Peeriscoop is vrijdagavond 1 maart een verrassende cabaretvoorstelling te zien voor een aantal ATT-avonden (Aanstormend Talent Tarief). Theater Peeriscoop wil zo het Gorinchems publiek bewegen zich eens te laten verrassen door aanstormend talent. Deze keer is het de beurt aan Het Kalverencollectief.

Het Kalverencollectief is een groep van acht kleinkunstmakers die elke vrijdag samen nieuw materiaal maken. Met grote ogen kijken ze de wereld in en zoeken dorstig naar de uiers van inspiratie. Van Fries roodbont, of Belgisch witblauw naar Neerlands goud. Van stand-up met loeiharde humor tot ingetogen of schurende kleinkunstliedjes, je kan van alles verwachten. Boe-geroep niet inbegrepen.

Een avond als dit, met jonge aanstormende talenten, is altijd een verrassing. Elke acteur of actrice krijgt 15 minuten de tijd om zijn/haar beste nummers te presenteren. De entree is 15 euro inclusief een kop koffie of thee. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of via de handige Peeriscoop app

advertentie
advertentie