Afbeelding
Peter van Velthoven

Handsome Poets in Theater Peeriscoop

Podiumkunsten

GORINCHEM Op dinsdagavond 28 januari staat er een concert van Handsome Poets op het programma in Theater Peeriscoop. Hun eerste theater programma heet, hoe toepasselijk: Lieve Schatten.

Tien jaar na hun ontmoeting in een boerderij in Gouda en vele hits, radio en tv optredens en festivals later, maken de leden van de Handsome Poets de balans op. Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten van tien jaar geleden.

Ze hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio's of schrijfsessies in Londen of L.A. Zonder vooropgezet plan zijn ze opeens tien jaar verder. Ze willen gewoon hun eigen liedjes schrijven en spelen, en omdat het kan, soms die van anderen. Na hun succesvolle club tour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan Tim, Nils, Daniël en Erik in 2020 het theater in. Ze spelen liedjes van zichzelf en een schat aan liedjes van andere artiesten.

En mooi meegenomen, de band viert hun tienjarig jubileum in de schijnwerpers en wie jarig is trakteert.

Kaarten voor deze voorstellingen zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch via 0183-690022. Tickets kosten € 19,50 inclusief 2 consumpties.

advertentie