Afbeelding
Persfoto Julika Marijn

Theater Peeriscoop opent haar deuren

25 mei 2020 om 13:18 Podiumkunsten

GORINCHEM Op vrijdag 13 maart moest ook Theater Peeriscoop haar deuren sluiten vanwege de Corana uitbraak. Na twee maanden voorstellingen verzetten, bezoekers bellen, Peeriscoop opruimen en protocollen maken, gaan de deuren op 2 juni weer op een kiertje.

,,We zijn blij dat we weer open mogen ook al is het voor een select gezelschap. De protocollen voor de 1,5 metersamenleving zijn uitgewerkt en getest en onze vaste wijnleverancier Egrappé sponsort een glaasje bubbels om de bezoekers op 2 juni feestelijk te verwelkomen. Dit is iets wat men nog lang zal heugen.” aldus theaterdirecteur Fred Delfgaauw. 

Vanwege het protocol slechts 25 mensen in de zaal, een intense voorstelling en met interactieve nabespreking. De eerste voorstelling die gepland staat is Dat verwoestbare in mij van Julika Marijn op 2 juni. Om zo min mogelijk bezoekers teleur te stellen speelt Julika deze voorstelling twee keer op één avond. Deze voorstelling is reeds uitverkocht. Kijk voor meer voorstellingen in juni op: www.peeriscoop.nl

advertentie
advertentie