Afbeelding
Persfoto Bram Bakker

Bram Bakker brengt bijzondere versie van 'Opgebrand'

Podiumkunsten

[GORINCHEM] De coronacrisis zorgde ervoor dat je ineens nauwelijks nog iets hoorde over burn-out, tot de uitbraak van het virus was dit echter één van de grootste kostenposten in onze gezondheidszorg. Bram Bakker was net lekker bezig met het vormgeven van zijn programma ‘Opgebrand’ over dit intrigerende onderwerp, toen de theaters dichtgingen en veel mensen gedwongen werden om rustiger aan te doen. Je zou kunnen stellen dat een bij-effect van de pandemie is geweest, dat sommige mensen gered zijn van een burn-out.

Inmiddels kunnen we weer een beetje verder en Bram krijgt hulp: Stan Put werkt in het onderwijs, waar corona en burn-out hun sporen ook hebben nagelaten. Daarnaast is Stan actief in de kleinkunst, en speelt hij beter piano dan Bram zingt. Daarmee ontstaat er een bijzondere versie van ‘Opgebrand’, met een corona-touch en een muzikale noot.

belangstellenden kunnen deze voorstelling alleen nog thuis meebeleven. Zaalkaarten zijn niet meer beschikbaar. Tickets kosten 10 (solo) of 15 (huiskamer) euro. De voorstelling begint om 20.30 uur. Tickets zijn alleen online te bestellen via de website: www.peeriscoop.nl

advertentie