Afbeelding
LimonadeBrigade

Peutervoorstelling ‘Daantje in de dierentuin’ in het PeuterCafé

Podiumkunsten

GORINCHEM Op woensdag 8 juni om 10.00 uur organiseert het PeuterCafé van de Limonadebrigade in samenwerking met de gemeente Gorinchem de peutervoorstelling ‘Daantje in de dierentuin,’ verzorgd door Theater ZieZo uit Dordrecht.

Theater ZieZo betovert al jaren kinderen en volwassenen met haar kindervoorstellingen. De multidisciplinaire voorstellingen vol zang, dans, muziek en choreografie zijn speciaal door Linde Löbert, oprichter en eigenaar, gemaakt om het jongste publiek te betoveren en zich te laten verwonderen over de wereld van het theater. Linde neemt kinderen echt mee in haar voorstellingen, ze maakt theater mét kinderen en niet alleen vóór kinderen. Het gaat erom dat kinderen zich verbonden voelen met een voorstelling, dat ze ‘in het verhaal kruipen’ en voldaan en blij naar huis gaan.

De voorstelling gaat over Daantje: Daantje is jarig en mag voor de eerste keer mee naar de dierentuin. Dat betekent avontuur en een heleboel plezier. Wat doen die apen gek en wat is zo’n olifant toch groot! Een stokstaartje, daar had Daantje nog nooit van gehoord! En heb je wel eens een giraf zien drinken? Of een haai vlak langs je neus zien schieten? Nou, Daantje maakt het allemaal mee!

Theater ZieZo laat de kinderen het verhaal van Daantje beleven door middel van toneel, dans en livemuziek. De spelers betrekken telkens hun publiek erbij. De kinderen worden uitgenodigd niet alleen te kijken en te luisteren, maar ook mee te zingen, te spelen, te dansen! Ze gebruiken hun fantasie om de specifieke eigenschappen van de dieren uit te beelden. De kinderen leren een liedje waarmee ze van het ene dier naar het volgende trekken.

Deze voorstelling is een waar feest. Wil je ook komen kijken samen met je zoon en/of dochter, vul dan het aanmeldformulier in op bit.ly/3LMj9As. De voorstelling duurt 30 minuten. Jullie zijn van harte welkom.

De voorstelling wordt ook op andere locaties in Gorinchem gespeeld. Voor de overige locaties kijk op: https://www.sportencultuur.gorinchem.nl

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

advertentie