Jansen & de Boer – Jongen van Glas
Jansen & de Boer – Jongen van Glas Jansen & de Boer

Jeugdvoorstelling (6+) ‘Jongen van glas’ in Theater Peeriscoop Gorinchem

21 maart 2023 om 20:10 Podiumkunsten

GORINCHEM Op zondagmiddag 26 maart kan iedereen weer in Theater Peeriscoop terecht voor een middag quality-time met het hele gezin. Jansen & de Boer spelen dan de jeugdvoorstelling (6+) ‘Jongen van glas’ over het jongetje Siem.

Siem wordt beschermd alsof hij van glas is, maar dat is hij niet. Dat weet hij zeker, want hij knapt niet als hij in zijn arm knijpt. En als hij stampt op de grond, blijven zijn voeten heel. Toch moet hij van zijn moeder altijd binnenblijven. Binnen achter het glas. Wat als hij buiten kou vat? Of struikelt over de stoeprand? Dan kan zijn moeder al zijn stukjes opvegen. Binnen bij mama kan er gelukkig niets gebeuren. Niets. Helemaal niets…

‘Jongen van glas’ is een voorstelling over vrij zijn en veilig blijven. Over je dromen volgen en voorzichtig zijn. Over uit liefde, liefdeloze dingen doen. Wat is de grens tussen verstandig voorzichtig en onnodig bang? Reken maar op een heerlijke middag, voor jong en jong van geest.

De voorstelling begint om 15.00 uur en de gezellige foyer is geopend vanaf 14.00 uur. Entree bedraagt € 10,00 inclusief ranja en wat lekkers.

Kaartjes bestellen op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Noot voor de redactie:

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie