Afbeelding

Zondag 3 juli: StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem

Recreatie

[GORINCHEM] De geschiedenis van Gorinchem beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 3 juli. Acteur Hubertus van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Hubertus niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer. Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Hubertus neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je maakt kennis met sluwe booswichten en dappere jonkvrouwen. Je ervaart hoe Gorinchem zich te weer stelt tegen de Zonnekoning. Je komt middenin een historisch liefdesdrama terecht. En je ontdekt hoe Gorinchem de Mooiste Vestingstad van Nederland kon worden.

Zo wandel je dwars door de rijke stadshistorie. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol avontuur, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 3 juli 2022 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of StoryTrail@stadsavonturen.nl. StoryTrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen. 


Foto kan vrij van rechten en kosten worden gebruikt voor publicatie van deze aankondiging, onder vermelding van: Foto: StoryTrail.nl.


Stadsavonturen Cultuur beleven!  www.stadsavonturen.nl

Tickets & Cadeaubonnen v.a. 1 persoon: www.StoryTrail.nl in steden en kastelen, op forten en landgoederen.

F.C. Dondersstraat 25, 3572JB Utrecht, The Netherlands

T +31 (0)30-2467 911 / info@stadsavonturen.nl / F +31 (0)30-2467 912

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Afbeelding
advertentie
advertentie