Afbeelding
Gorinchem Gospel Company

Open repetitie Gorinchem Gospel Company

5 maart 2024 om 13:45 Religie

GORINCHEM Gorinchem Gospel Company bestaat inmiddels bijna 2 jaar en bestaat uit een gezellige groep mensen van alle leeftijden en van verschillende kerkelijke gemeenten.

Op dit moment bestaat het koor uit 20 leden, maar hier kunnen er altijd nog bij. Met name is er een tekort aan mannen, maar ook vrouwen zijn natuurlijk van harte welkom bij Gorinchem Gospel Company.

,,Vindt je het leuk om te zingen en zo te getuigen van je geloof? Maar er eigenlijk nooit over nagedacht om dit in koorverband te doen bij een gospelkoor? Misschien omdat je dacht dat dit niet iets voor jou zou zijn? Kom dan op woensdag 13 maart proeven van de sfeer bij Gorinchem Gospel Company. We houden dan een open repetitie avond. We repeteren om de week op woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur in VEG Sion aan de Schelluiinsestraat 6 in Gorinchem. Dit doen we onder leiding van onze dirigent Joshua Feijen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, loop gewoon gezellig binnen op deze avond. Wees welkom om gezellig met ons mee te zingen.”

advertentie
advertentie